Lastbalansering

Dynamisk lastbalansering

Om du installerar en laddbox hemma kan du få den installerad med dynamisk lastbalansering. Det innebär att din laddbox reglerar hur mycket ström den använder beroende på hur mycket du förbrukar i din fastighet. På så vis skyddar du dina huvudsäkringar och säkerställer att du inte överbelastar din fastighets abonnemang. 

Ladda flera fordon samtidigt

Om du har flera laddboxar som delar på en och samma matning kan du ställa in dem så de lastbalanserar mellan laddboxarna för att säkringen ej ska lösa när du laddar flera fordon samtidigt. 

 

Ring 08-570 192 90

Kontakt  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för en kostnadsfri konsultation.

  Laddbox

  Laddbox med lastbalansering

  POAX erbjuder ett brett sortiment från ledande tillverkare av laddboxar. Boka en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans med dig hittar en helhetslösning som passar just dina behov. 

  Se vårt sortiment och våra mest sålda laddboxar med lastbalansering.

  Vad våra kunder tycker om lastbalansering

  POAX installerade en GARO GLB laddbox med lastbalansering hemma hos mig. Det fungerar utmärkt. Det är skönt att slippa tänka på om strömmen räcker till.

  Kalle / BMW 330E

  Jag har 2 EASEE HOME laddboxar som POAX har installerat med lastbalansering mellan boxarna. Det blev en prisvärd lösning när de kunde dela på en matning från centralen.

  Thomas / Volvo V90 T8 + XC 60 T8

  GARO med med dynamisk lastbalansering. Tack POAX  

   

  Charlotte / Peugeot 3008